trouwlocatie groningen

Trouwen in de provincie Groningen

Tegenwoordig is het mogelijk om op locatie te trouwen. Ook bij Café Hammingh is dat mogelijk. Voor het eerst werd er in de opkamer getrouwd.
Trouwen kan ook in een van de andere ruimtes. De bovenzaal van Café Hammingh is een prachtige trouwlocatie in Groningen »

 

Overnachten

Na uw trouwfeest aansluitend overnachten in het Brugwachterhuis »

› Trouwlocatie te Groningen

 

Zoekt u een unieke trouwlocatie in de provincie Groningen?
Café Hammingh heeft verschillende ruimten om te trouwen en uw bruiloft te organiseren. Bijvoorbeeld trouwen in onze bovenzaal met aansluitend uw trouwfeest in onze Doorrit. In de zaal van de Doorrit kunt u met 175 gasten terecht. U kunt zelfs blijven overnachten in ons appartement bij de Doorrit of in het Brugwachterhuis.

 

Verschillende ruimten om te trouwen in Groningen

 

De Opkamer

De eerste keer dat er een huwelijk werd voltrokken bij Café Hammingh was in de opkamer van Café Hammingh. Een mooie kleine intieme ruimte om te trouwen in Groningen »

 

De Bovenzaal

Een grotere ruimte om te trouwen is de bovenzaal van Café Hammingh. In de bovenzaal kunt u met ongeveer 80 gasten terecht.

Kijk voor meer informatie bij onze zalenverhuur »

 

De Doorrit

Grotere groepen kunnen terecht in de zaal van de Doorrit. In deze ruimte kunt u terecht met 175 personen. Een erg mooie locatie voor het organiseren van uw bruiloft in Groningen »

 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.